Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Ya sen kimin cebinden nereye, neyi bedava yapıyorsun?

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Ardahan mitinginde CHP'nin İstanbul adayına yüklendi, "Neymiş, şu yaşa kadar gençlere ulaşım bedava. Sen kimin cebinden neyi bedava yapıyorsun?" dedi.

Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Ya sen kimin cebinden nereye, neyi bedava yapıyorsun?

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında Ardahan’da toplanan kalabalığa seslendi.

Erdoğan, konuşmasında, ‘bebekli annelere ulaşımı ücretsiz yapacağız” diyen CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na yüklenerek  “Ya sen neyi kimin cebinden nereye, ney bedava yapıyorsun?” dedi.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

Ardahan’ın güzel ve vatanperver insanlarını çok özledik.

Ülkemizin çukur terörüyle esir alınmaya çalışıldığı zorlu günlerde sizler istikrar ve teröre hayır dediniz. 24 Haziran’da siz Ardahanlı kardeşlerimiz güçlü demokrasi güçlü iktidar dediniz. Siz bu kardeşinizi Cumhurbaşkanlığı makamına layık gördünüz.

“REKOR DÜZEYDE OY BEKLİYORUZ”

Ardahan’ın bizi 31 Mart’ta da yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Çok daha güçlü bir destek bekliyoruz. Ardahan’a tüm illere örnek olacak rekor düzeyde oy bekliyoruz. Ardahan milli uyanışın sembol şehridir.

Beraberlik olmadan zafer olmaz. Kars Milli İslam Şurası, 1. ve 2. Ardahan Kongreleri ilk kez burada yapılmıştır. Ardahan istikrar ve güven ortamının değerini çok iyi bilir. Birlik olmadan dirlik olmaz. Barış olmadan huzur olmaz.

“O DÖNEMLER GERİDE KALDI”

Dayanışma olmadan refah, gelişme olmaz. Ekonomik ve sosyal kalkınmanın anahtarı birlik siyasetidir. Türkiye’nin yürüyüşünü engellemeye çalışanların farklılıkları kaşıması tesadüf değildir. Topu vuran yürekleri hiçbir fani güç sindiremez, esir alamaz. Biz yaradanı severiz yaradandan ötürü… Ne arabın beyaza ne beyazın araba üstünlüğü yoktur. Kim Allah’a daha yakınsa en üstün odur. Ülkemiz kavgalar yüzünden ciddi bedeller ödedi. Medya patronlarının bakan, başbakan tayin ettiği o dönemler şimdi geride kaldı.

“SOSYAL DEVLETTEN BHSEDİYORLAR”

Senelerdir bu milleti makarnacı diye aşağılayanlar kendileri değilmiş gibi, şimdi sosyal devlet ilkesinden bahsediyorlar.

Neymiş, şu yaşa kadar gençlere ulaşım bedava. Sen kimin cebinden nereye, neyi bedava yapıyorsun? Bunlara inanıyor musunuz? Bunlar kuru sıkı atıyorlar. Sosyal Sigortalar Kurumu’nun müdürlüğünü yaptığı zaman bu Bay Kemal orayı batırmadı mı? Bu zat bize ders verebilir mi?