Erdoğan'dan İdris Naim Şahin'e: Taklacı

Erdoğan'dan İdris Naim Şahin'e sert sözler.

Erdoğan'dan İdris Naim Şahin'e: Taklacı

Ordu’da konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davamıza aykırı düşen biri, dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart’ta öyle bir ders verin ki, bir daha karşınıza çıkamasın” diye konuştu.

Ordu’da konuşan Erdoğan’ın bu sözleri Saadet Partisi’nin adayı Ordu adayı İdris Naim Şahin’e gönderme olarak değerlendirildi.

Şahin, AKP’de İçişleri Bakanlığı döneminde bir vatandaşa “Hadi bir takla at, oyna da göreyim” demişti. Erdoğan, “Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart’ta öyle bir ders verin ki, bir daha karşınıza çıkamasın” ifadelerini kullandı. Erdoğan, Şahin’in “paçasını terör örgütlerine kaptırdığını” iddia ederek “Davamıza aykırı düşen birisi benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş” dedi.

Erdoğan’ın Ordu konuşması şöyle:

“Gece aradım, yağmuru bol dediler. Ama dedim Ordulu yağmura filan bakmaz, çünkü yağmur berekettir. Çünkü biz beraber yürüdük bu yollarda…

Hanım kardeşlerime sesleniyorum, kale içten fethedilir. Gece gündüz çalışmaya var mıyız?

Paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davamıza aykırı düşen birisi benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Beraber yola çıkarsın ama yolda arkadaşını satarsan Ordulu ona ne yapacağını çok iyi bilir. Terör örgütüyle bir olup bize parmak sallayanlarla dostluğumuz olmaz. Seni bakan yapacağım, seni milletvekili yapacağım, bizi satacaksın, utanmadan sıkılmadan pazarlamaya yelteneceksin. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart’ta öyle bir ders verin ki, bir daha karşınıza çıkamasın.

Biz Ferhatız, siz Şirin. Ferhat, dağları delerek Şirin’e ulaşıyor. İşte biz de deldik, Şirin’e ulaştık.”