Erdoğan'dan Demet Akalın'a İstanbul-İzmir yolu paylaşımı için teşekkür telefonu

İstanbul-İzmir otoyoluna övgüler yağdırmayı geciktirmeyen Demet Akalın'a, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan teşekkür etti.

Erdoğan'dan Demet Akalın'a İstanbul-İzmir yolu paylaşımı için teşekkür telefonu

Şarkıcı Demet Akalın, İstanbul-İzmir otoyolundan geçerken sosyal medya hesabından “2 saatte dünya yol geldik. Pahalı deniyor ama İtalya’da otobanlar adım başı para” paylaşımı yaptı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yaptığı paylaşımla ilgili olarak Demet Akalın’ı arayarak teşekkür etti.

Akalın, bu haberi paylaşırken de “3 gün üst üste rüyamda gördüm cumhurbaşkanımızı. Hafif bir şok oldum arayınca. Allah ona uzun ömürler versin” dedi.

İstanbul-İzmir arasındaki yolculuk süresini 3.5 saate düşürecek ve açılışı AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan otoyolun geçiş tarifeleri gündemde uzun süre kalmıştı.

Açıklanan rakamlara göre bir otomobilin İstanbul’dan İzmir’e gidiş dönüş ücreti 500 TL’yi aşıyor.

“CUMHURBAŞKANI ÖZÜR DİLEMELİ”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul-İzmir arasındaki mesafenin hız sınırını ihlal etmeden 2 saatte bitirilemeyeceğini söyleyerek Demet Akalın hakkında soruşturma açılmasını gerektiğini belirtti.

Tanal ayrıca Demet Akalın’ı arayan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “suçu ve suçluyu övdüğü” için özür dilemesi gerektiğini belirtti.