Erdoğan Yeşilköy'e davet etti, İmamoğlu da gidiyor

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'un yıldönümü nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yapılacak anma törenine çağrı yaptı.

Erdoğan Yeşilköy'e davet etti, İmamoğlu da gidiyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı için geldiği Büyük Çamlıca Camisi’nin çıkışında kendisini bekleyenlere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Erdoğan’ın buradaki konuşması sırasında TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da yanında bulundu.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Cumanız mübarek olsun. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Sizleri şahsım ve milletim adına en kalbi duygularla selamlıyorum. Sizleri 15 Temmuz gecesi Yeşilköy’e bekliyorum. Allah bizlere de şehitlerimizle anılmayı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

HAVALİMANINDA ANMA, KÖPRÜDE MÜZE AÇILIŞI…

Cumhurbaşkanlığı, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle, Atatürk Havalimanı’nda bir anma töreni düzenleyecek. Tarifeli uçak seferlerine kapatılan Atatürk Havalimanı’nda yapılacak tören Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşecek. Ardından Boğaziçi Köprüsü’nde, 15 Temmuz Şehitler Müzesi açılışı yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı ve İstanbul Valiliğinin düzenleyeceği programlara İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da davet edildiği ve davetleri kabul ettiği belirtildi.