Erdoğan ve Davutoğlu bir araya geldi: Dikkat çeken görüntü

Trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un tabutunu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu birlikte taşıdı.

Erdoğan ve Davutoğlu bir araya geldi: Dikkat çeken görüntü

Van’ın Erciş İlçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Sultanahmet Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. İkindi namazının ardından başlayan cenaze törenine AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, parti kurması gündemde olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Erdoğan ile Davutoğlu’nun tabutu birlikte taşıması ise cenazede dikkat çeken görüntü oldu.

Erdoğan ve Davutoğlu bir araya geldi: Dikkat çeken görüntü

İKİLİ ARASINDA GERGİNLİK

AKP’den ayrılarak parti kuracağı konuşulan Davutoğlu ile AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın arasında gerginlik yaşanıyor. Erdoğan, yaptığı bir konuşmada yeni parti kuracağı konuşulan Davutoğlu hakkında ‘Bedel ödeyecekler’ ifadesini kullanmış, Davutoğlu buna cevaben, “Allahım bu boynu eğdirme. Allah bundan sonra da eğdirmesin. Kimsenin önünde eğdirmesin. Baskı yapanların, tehdit edenlerin, bize ‘bedel ödeyecekler’ diyenlerin önünde de eğdirmesin. Biz bedelleri, dedelerimizin seferberliklerinden ödeye ödeye gelmiş bir nesiliz” demişti.