Erdoğan: Tüm dünyayı karşımıza alabileceğimizi ispatladık

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kayseri'de partisinin İl Başkanlığı yemeğinde konuştu.

Erdoğan: Tüm dünyayı karşımıza alabileceğimizi ispatladık

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP Kayseri İl Başkanlığı yemeğinde konuştu. Erdoğan, ”Bölgemizde ve dünyamızda istedikleri gibi at oynatabileceklerini sananlar, bu işin o kadar kolay olmadığını artık kabul etmelidir” ifadelerinde bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şöyle:

“Bizler, bir oldukça, beraber oldukça, kardeş oldukça iyi kötü günümüzde birbirimizin yanında oldukça Allah’ın izniyle bu milleti kimse yenemez.”

”Gece gündüz çalışıyoruz. Hep yanımızda olduğunuz için şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz tarihi bir süreçten geçiyor. Türkiye tarihte verdiği mücadelelerden en önemlisini veriyor. Büyük dönüşüm sürecinin her alanda ve her yerde sancıları yaşanıyor. Türkiye gibi ülkeler itiraz ve isyan ediyor.”

”Türk milleti, bugün de istiklali ve istikbali için gerekirse tüm dünyayı karşısına alabileceğini bir kez daha ispatlamıştır. Türkiye ile oynayabileceğini sananlar ders aldı.”

‘KİMSE BİZE YAN GÖZLE DAHİ BAKMAYACAK’

”İnşallah son dönemdeki gelişmeler tüm dünya için bir dönüm noktası olmuştur. Kimse bizim bayrağımıza, ezanımıza, toprağımıza el uzatmayacak, yan gözle dahi bakmayacak. Hele ki saldırmayı aklından bile geçirmeyecek. Bu şartı kabul eden herkesle birlikte çalışmaya, yürümeye hazırız.”

”Bölgemizde ve dünyamızda istedikleri gibi at oynatabileceklerini sananlar, bu işin o kadar kolay olmadığını artık kabul etmelidir.”

”Türkiye küresel düzeyde kendi güvenliğini sağlamanın yanı sıra adaletin ve huzurun sağlanması için de öncülük edecek. Ülkemizin son 17 yılına damga vuran parti olarak, var gücümüzle mücadele ediyoruz.”

”Her fırsatta ifade ettiğim gibi AK Parti’nin gönlü 82 milyonu içine alıyor. Bizim kapımız kimseye kapalı değildir. Gelmek istemeyen varsa zorla içeri sokacak değiliz. Türkiye ne kadar güçlüyse AK Parti o kadar güçlüdür.”