Erdoğan: Ne olur oylarımızı böldürmeyelim

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Karadeniz Ereğli'deki mitinginde "Ne olur oyları böldürmeyelim" dedi.

Erdoğan: Ne olur oylarımızı böldürmeyelim

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında Karadeniz Ereğli’de düzenlenen mitinigde konuştu.

İttifak kapsamı dışında bırakılarak MHP’nin ayrı aday gösterdiği ilçede düzenlenen mitingde Erdoğan, kendisini dinleyen kalabalığa “Ne olur oyları böldürmeyelim” diye seslendi.

Erdoğan’ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle:

“NOOLUR BÖLDÜRMEYELİM”

AK Parti 17 yıldır bu ülkeyi hep daha ileriye taşımanın gayreti içinde oldu. Ülkemizin önünü terör örgütleriyle nice tuzakla, oyunla önünü kesemeyeceğini görenler milletimizin aşına, işine saldırdı. Bunu da püskürttük. İstikrar ve güven ortamına sahip çıktığımız müddetçe bu tür saldırılar bizi ne durdurabilir ne de yaralayabilir.

2023 hedefimize ulaşmamıza kimse engel olamayacak. N’olur oylarımızı böldürmeyelim. Size daha iyi hizmet verelim diye gayret ediyoruz.

“BU ADAM KÜRT DEĞİL HA, CAMBAZ CAMBAZ”

CHP herkesle yatıp kalkan bir partiyle ittifak kurdu. Bölücü örgütün eş başkanı çıktı her şeyi açıkça ifade etti. Bu adam Kürt değil ha cambaz cambaz. Kürtler benim kardeşim. Ayrımcılık bizde yok ama bunlar ayrımcı. Ne diyor ‘batıda AK Parti’ye ve MHP’ye kaybettireceğiz.’ Şimdi soruyorum Türkiye’de Kürdistan diye bir bölgemiz var mı, yok. Nerede var Irak’ın Kuzeyi’nde var. Çok seviyorsan defol git oraya.

‘KILIÇDAROĞLU’ HEDEF: 31 MART BU ADAM YÜZÜNDEN BEKA MESELESİ…

İslam dünyasından kaynaklanan terör’ kim diyor bunu bay Kemal… Senin ırkçı senatörden senin ne farkın var? CHP’ye gönül veren kardeşlerim bu adamın arkasından daha ne kadar gideceksiniz? 31 Mart işte bu adamın kullandığı ifadeler yüzünden bir beka meselesi…

YENİ ZELANDA SALDIRISI: ‘EVLATLARIMIZ KOYUN KOYUNA’ DEDİK AMA BUNLAR ANLAMIYOR Kİ…

Anadolu yakasında duracaksınız, Avrupa yakasında duramazsınız diyor? Sen kimsin? Bunun hesabını vereceksin. Bunun hesabını Yeni Zelanda sormazsa biz bunun da hesabını sormayı biliriz.

Sizin Çanakkale’de sizin ne işiniz vardı? Şimdi her yıl ziyarete gelirler. Evlatlarınız evlatlarımızla koyun koyuna diyerek onları teselli ederiz ama bunlar bundan anlamıyor ki, hala kin kusuyorlar. Tek sebep biz Müslümanız onlar da Hristiyan.

‘İDAM’A DÖNDÜ: YANLIŞ YAPTIK

Biz bir yanlış yaptık idamı kaldırdık. 15 Temmuz gecesi vatandaşlarımızı şehit edenleri cezaevinde beslemek yanlış… Bizim parlametomuz böyle bir karar verirse ben onaylarım.