Erdoğan Mansur Yavaş'ın elini sıktı, görüntü alınmasını engelledi

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda kendisini karşılayan Mansur Yavaş'a "hayırlı olsun" dedi, ancak görüntü alınmasını engelledi.

Erdoğan Mansur Yavaş'ın elini sıktı, görüntü alınmasını engelledi

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kendisini karşılamaya gelen CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın elini sıktığını ve ‘Hayırlı olsun’ dediği aktarıldı.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen yazar Abdulkadir Selvi, Hürriyet’te “YSK tekrar seçim mi diyecek yoksa devam mı?” başlığıyla yayımlanan yazısında “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya dönüşü Esenboğa Havalimanı’na inmişti. Erdoğan, protokol sırasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı görünce elini sıkıyor, ‘Hayırlı olsun’ diyor. Yavaş da ‘Teşekkür ederim’ diye karşılık veriyor. Bakanlar ve AK Parti genel başkan yardımcıları da Mansur Yavaş’a ‘Hayırlı olsun’ diyorlar” hatırlatmasında bulundu.

Ancak Yavaş’ın Erdoğan’ı karşılaştığı ve tokalaştığı anlara ilişkin fotoğraflar ajanslarda yer bulamamıştı. Gazeteci Mustafa Hoş yaptığı açıklamada, ulaştığı kaynakların o anda görüntü ve fotoğraf alınmasının engellendiğini söylediğini belirtti.