Erdoğan, CHP'ye 'buradan sana kemik düşmez' demişti: Muharrem İnce'den yanıt geldi

CHP'nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın muhalefete yönelik 'buradan sana kemik düşmez' sözlerine tepki gösterdi.

Erdoğan, CHP'ye 'buradan sana kemik düşmez' demişti: Muharrem İnce'den yanıt geldi

AKP’li CumhurbaşkanıTayyip Erdoğan’ın CHP’ye yönelik “Buradan sana kemik de düşmez” sözlerine, Muharrem İnce’den yanıt geldi.

CHP’li Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Muhalefete ‘buradan size kemik düşmez’ diyen birinden Cumhurbaşkanı olur mu? Aklı, fikri, dili kemikte olan birisi milletin birliğini, bütünlüğünü temsil edebilir mi?” ifadeleriyle Erdoğan’a tepki gösterdi.

Erdoğan ”Cumhurbaşkanının seçilme oranının yüzde 50’den 40’a düşürülmesiyle ilgili ne düşüncemiz ne niyetimiz ne planımız ne de çabamız söz konusudur. Bu tür atıfta bulunanlar aynaya baksınlar. Biz bir şeyi kayda geçirdiğimiz zaman bu iş bitmiştir. Türkiye’de bir daha hiç kimsenin küçük bir azınlığa dayanarak millete zulüm etmemesi için bunu koruyacağız. CHP bundan kendine bir şey çıkarmaya çalışıyor. Bundan sana bir şey çıkmaz. Buradan sana kemik de düşmez.” demişti.