Erdoğan Cemile'yi de kaybetti: Artık samimiyetine inanmıyorum, zannediyorum kimse de kanmıyor...

AKP'nin "küskün"lerinden Cemile Bayraktar, Erdoğan'a ithafen "Artık samimiyetine inanmıyorum, pragmatik amacı olan çıkışların beni etkilemiyor, zannediyorum artık eskisi gibi kimse de bunlara kanmıyor..." dedi.

Erdoğan Cemile'yi de kaybetti: Artık samimiyetine inanmıyorum, zannediyorum kimse de kanmıyor...

Yerel seçimde büyükşehirlerdeki yenilgisi sonrası istifalarla sarsılan AKP’nin medya çevresindeki “yaprak dökümü” de devam ediyor.

İktidarın yıllar yılı medyada kalemşörlüğünü yapan isimlerden Cemile Bayraktar, AKP’ye karşı bir süredir sürdürdüğü “eleştirel” çizgisini daha ileri taşıdı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün akşam Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma sırasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bayraktar, Erdoğan’ın isini anmadan “Artık samimiyetine inanmıyorum, pragmatik amacı olan çıkışların beni etkilemiyor, zannediyorum artık eskisi gibi kimse de bunlara kanmıyor… çünkü artık masumiyetini kaybettin.” ifadelerini kullandı.

 

Cemile Bayraktar, milyonlarca emekçinin ayağa kalktığı Haziran Direnişi sırasında uydurulan ve tarihe “Kabataş yalanı” diye geçen düzmece olayın ortaklarından biri olarak hatırlanıyor.