Emniyetten 23 Haziran açıklaması: Tarafsız görev anlayışıyla...

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, 23 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. “Güvenlikten taviz vermeden tarafsız bir görev anlayışıyla da milletimizin takdirini kazandık” diyen Çalışkan “Seçimlerle ilgili biz tüm tedbirlerimizi aldık, almaya devam ediyoruz ve alacağız. Bütün arkadaşlarımız çok dikkatli olacak. Türk polisine ve emniyet teşkilatına yakışır şekilde görevimizi yapacağız” dedi.

Emniyetten 23 Haziran açıklaması: Tarafsız görev anlayışıyla...

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan ödüllü dijital performans değerlendirme programı “METE”yle dereceye giren 15 büro amiri ve 358 polis için düzenlenen ödül töreni programı Merter’deki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi’nde (PEKOM) gerçekleştirildi. Kahvaltı eşliğinde düzenlenen törene, Çalışkan’ın yardımcıları, şube ve ilçe müdürleri de katıldı. Programda konuşmaya yapan İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, ödül alan personeli tebrik etti. Yaptığı konuşmada Pazar günü yinelenecek İstanbul Seçimlerine de değinen Çalışkan, “Güvenlikten taviz vermeden tarafsız bir görev anlayışıyla da milletimizin takdirini kazandık. Şimdi aynı başarı ve daha fazlasını 23 Haziran seçimlerinde de göstereceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

“DAHA ÖNCE DEFALARCA YAPTIK”

“Pazar gününkü seçimlere ilişkin tüm tedbirlerimizi aldık, almaya devam ediyoruz ve alacağız” diyen İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, “Bütün arkadaşlarımız çok dikkatli olacak. Türk polisine ve emniyet teşkilatına yakışır şekilde görevimizi yapacağız. Benim görev yaptığım dönem içerisinde takip ettiğimiz ve görev aldığımız yedinci seçim olacak. Tecrübemiz had safhada, ilk yapacağımız iş dikkat etmek. Hatalı bir iş konusunda kimseye müdahale etmemek, vatandaşlarımıza da azami seviyede güven vermek. Daha önce bunu defalarca yaptık. Aynı şekilde aynı başarıyla bu seçimi de tamamlayacağımızdan şüphem yok” ifadelerini kullandı.