Emniyet müdürüne bak: Bu şehri sevmeyen arızalı demektir

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, ili methederken kantarın topuzunu hayli(!) kaçırdı.

Emniyet müdürüne bak: Bu şehri sevmeyen arızalı demektir

Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne atanan Veysel Tipioğlu, kenti methetmek isterken beğenmeyenleri “arızalı” ilan etti.

Kentteki yerel basın organlarından gazetecileri makamında ağırlayan Tipioğlu, Kocaeli’ye hayranlığını anlatmaya çalışırken şu ifadeleri kullandı:

“Kocaeli’yi beğenmemek kendini inkar etmektir. Kocaeli ormanı, denizi, dağı ile müthiş bir stratejik konuma sahip. Türkiye’nin boğazı, Ege’den, Anadolu’dan, Karadeniz’den gelen yolların kesiştiği nokta. Sanayisiyle Türkiye’nin ekonomik başkenti. Eğer biri Kocaeli’yi beğenmiyorsa o adamda arıza var demektir. Onu beğendiği yere göndermek lazım.”

“Bizim bütün gayretimiz bu vatana, bu millete, bu bayrağa hizmet etmek.” diyen Tipioğlu, “Bizim için mevzu vatansa gerisi teferruattır. Bizde bu sözde değil özdedir. Bütün hücrelerimize kadar işlemiştir” diye konuştu.

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu 7 Haziran 2015 milletvekili genel seçimlerinde AKP’den Kars Milletvekili aday adayı olmuştu.