Emine Erdoğan: Stephan Hawking bizlere bir şeyler öğrettiyse...

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, dün 'Engelsiz Üniversite'nin açılışında konuştu. Erdoğan, "Hepimizin tanıdığı bilim insanı Stephen Hawking eğer bizlere bir şeyler öğrettiyse o da engelli olmanın başarıya mani olmadığıdır" dedi.

Emine Erdoğan: Stephan Hawking bizlere bir şeyler öğrettiyse...

Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi’nin iş birliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla dün açıldı.

Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda düzenlenen törende konuşan Erdoğan, “Emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Engelsiz Üniversite de 40 branşta bin 600 katılımcı eğitim görecek. Engelli kardeşlerimiz eğitimle liyakate sahip olarak meslek hayatında yer alacak ve çok daha özgüvenli kişiler olacaklardır.” dedi.

STEPHEN HAWKİNG’İ ANDI!

Erdoğan şöyle devam etti:

“Bu merkezle engelli bireylerin ebeveyn eğitimi alacak olması son derece önemlidir. Hem kendi ailelerini güçlendirecek, hem de buradan elde ettikleri kazanımları toplumla paylaşarak farkındalık oluşturacaklardır. Hepimizin tanıdığı bilim insanı Stephen Hawking eğer bizlere bir şeyler öğrettiyse o da engelli olmanın başarıya mani olmadığıdır. Bilim alanında açtığı çığır yanında bedensel engelinin insanın yapabileceklerine sınır koyamadığını da ispat etmiştir.”