Emine Bulut'u öldüren Fedai Baran bindiği takside 'Hayvan kestim' demiş

Kırıkkale'de Emine Bulut'u çocuğunun gözü önünde öldüren Fedai Baran'ın cinayetin ardından bindiği taksicinin sorusu üzerine 'Hayvan kestim' dediği öğrenildi

Emine Bulut'u öldüren Fedai Baran bindiği takside 'Hayvan kestim' demiş

Kırıkkale’de eski eşi Emine Bulut’u boğazından ve vücudunun farklı yerlerinden bıçaklayarak öldüren Fedai Baran’ın cinayetten sonra ne yaptığına ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Habertürk‘ten Mahir Kılıç’ın haberine göre, eski eşini 10 yaşındaki kızının gözü önünde boğazından bıçaklayarak katleden Fedai Baran, çocuğunu görmek isteyerek Emine Bulut ile bir kafede buluştu. Burada yemek yiyen Fedai Baran ve Emine Bulut tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Emine Bulut taksiye binerek kaçmak istedi. Ancak Fedai Baran tarafından taksiden indirildi. Daha sonra bir dönerciye sığınan kadının peşine düşen Fedai Baran, Emine Bulut’u saçlarından yakalayarak boğazından bıçakladı.

Olayın ardından dönerciden çıkan Fedai Baran’ın “Bu kah…yi ben öldürdüm” dediği öğrenildi.

Olay yerinden 250 metre uzaklaştıktan sonra bir taksiye binen Fedai Baran, taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine “Hayvan kestim” cevabını verdiği belirtildi.