Ekrem İmamoğlu'nun oğlu: Külliyeye gitmemek rakibi güçlendirir

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Saray'da AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmesine oğlu Mehmet Selim İmamoğlu’ndan savunma geldi. 

Ekrem İmamoğlu'nun oğlu: Külliyeye gitmemek rakibi güçlendirir

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Saray’da AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşmesine oğlu Mehmet Selim İmamoğlu’ndan savunma geldi.

Mehmet Selim İmamoğlu, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, babasının Saray’a ziyaretine ilişkin “Cumhurbaşkanını ziyaret etmek düşünülenin aksine sağlam bir duruştur. Halka ben buradayım ve işimin arkasındayım demektir” iddiasında bulunurken,  babasına “İşte sen bu yüzden benim liderimsin baba.” diye seslendi.

Saray’ı Erdoğan’ın da istediği şekilde “külliye” nitelemesi de dikkat çeken oğul İmamoğlu, “Mevzubahis saraysa bu saray yapılırken düşünülmesi gereken bir konuydu. Artık konumunu kabul etmemiz gereken bir cumhurbaşkanlığı külliyesi var. Bu külliyeye gitmemek boykot etmek sanıldığının aksine rakibi güçlendirir ferahlatır.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Selim İmamoğlu’nun açıklamasının tam hali şöyle: