Dubai'den iki kez kaçmaya çalışan prensesin durumu meçhul

Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Reşit El Maktum'un eşi Prenses Haya'nın, Londra'ya kaçtığının ortaya çıkmasının ardından, Prenses Latife'ye ne olduğu sorusu yeniden akıllara geldi. Dubai Emiri'nin kızı Prenses Latife geçen yıl kaçmaya çalıştıktan sonra Dubai'ye geri götürülmüştü, o zamandan beri kamuoyun önünde görülmedi.

Dubai'den iki kez kaçmaya çalışan prensesin durumu meçhul

Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Reşit El Maktum’un eşi Prenses Haya’nın, Dubai’den kaçtığı ve Londra’da saklandığı ortaya çıktı.

BBC Güvenlik Muhabiri Frank Gardner’ın prensese yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Prenses Haya, Şeyh Muhammed’in kızlarından Prenses Şeyha Latife’nin geçen yıl kaçmaya çalıştıktan sonra Dubai’ye geri götürülüşü ile ilgili “rahatsız edici bilgilere” ulaşmasının ardından emirlikten ayrıldı.

SİLAH ZORUYLA DUBAİ’YE GERİ GÖTÜRÜLMÜŞTÜ

Prenses Latife geçen yıl Birleşik Arap Emirlikleri’nden kaçarak Umman üzerinden denize açılmış, bulunduğu tekne Hindistan yakınlarındayken silahlı kişilerin baskınına uğramış ve Latife Dubai’ye geri götürülmüştü. Dubai Emiri’nin kızı Prenses Latife geçen yıl kaçmaya çalıştıktan sonra Dubai’ye geri götürülmüştü, o zamandan beri kamuoyun önünde görülmedi.