Diyarbakır'da işçi servisi ile halk otobüsü çarpıştı: 2'si ağır olmak üzere çok sayıda yaralı var

Diyarbakır'da halk otobüsü ile servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 13 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da işçi servisi ile halk otobüsü çarpıştı: 2'si ağır olmak üzere çok sayıda yaralı var

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesine bağlı Fırat Mahallesi’nde halk otobüsü ile işçileri taşıyan servisi minibüsü çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, servis minibüsü işçileri iş yerine götürürken, halk otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu halk otobüsü bir okulun duvarına çarparak durabilirken, okulda öğrencilerinin bulunmaması daha büyük bir faciayı önledi.

Büyük bir gürültüyle uyanan çevredeki vatandaşlar kazayı görünce durumu 112 sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziyaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada 2’si ağır 13 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. (İHA)