Dilipak: Yenilgimizin asıl sebebi içimizdeki beyinsizler

Dilipak, AKP'nin tavrının CHP ile tehdit ederek 'bizim yaptıklarımıza razı olun ve sesinizi kesin' şeklinde olduğunu ifade etti.

Dilipak: Yenilgimizin asıl sebebi içimizdeki beyinsizler

Gerici Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında AKP’yi eleştirdi. Dilipak, “Bakıyorum da, içimizdeki bazılarının kafası Lale Devri Osmanlıcılığına çalışıyor sanki” derken, “Bizim yenilgimizin asıl sebebi düşmanımızın gücünden çok içimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzündendir” satırlarını kaleme aldı.

Dilipak AKP’yi eleştiren yazısında, “Bir topluluk topyekûn helakı haketse bile, siz gemiye binenlerden misiniz, siz, Hz. Lut’un dostlarından mısınız ona bakın. Bütün bir topluluk kurtulsa siz kaybedebilir ya da bütün bir topluluk gazaba uğrasa siz kurtuluşa erenlerden olabilirsiniz” ifadelerini de kullandı.

Dilipak, AKP’nin tavrının CHP ile tehdit ederek ‘bizim yaptıklarımıza razı olun ve sesinizi kesin’ şeklinde olduğunu ifade etti ve şöyle yazdı:

“CHP gelirse‘ bahanesi ve korkutması arkasına saklanarak, ‘bizim yaptıklarımıza razı olan ve sesinizi kesin’ demek doğru bir yaklaşım mı? Asıl şundan korkalım, biz içimizdeki beyinsizlerin fısk ve fücur’undan yakamızı kurtaramaz isek işte o zaman dünkü CHP’yi ya da ona benzer bir başka belayı başımıza musallat eder.”

Dilipak’ın “Ya CHP gelirse!..” başlıklı yazısının bir bölümü şöyle:

“Bizim yenilgimizin asıl sebebi düşmanımızın gücünden çok içimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzündendir. Cahillik ve zulümdür. Bir topluluk topyekûn helakı haketse bile, siz gemiye binenlerden misiniz, siz, Hz. Lut’un dostlarından mısınız ona bakın. Bütün bir topluluk kurtulsa siz kaybedebilir ya da bütün bir topluluk gazaba uğrasa siz kurtuluşa erenlerden olabilirsiniz. Yeter ki, içinizdeki beyinsizlere meyletmeyin, sonra ateş size de dokunur.”