Dilipak sonumuzu getirdi: 'Tanrıyı kıyamete zorlamak' için çalışıyorlar...

Akit yazarı Dilipak, "İsrail’de Siyonistler iktidardalar ve 'Tanrıyı kıyamete zorlamak' için çalışıyorlar." iddiasında bulundu.

Dilipak sonumuzu getirdi: 'Tanrıyı kıyamete zorlamak' için çalışıyorlar...

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, herhangi bir bilimsel temele dayanmayan köşe yazılarının bugünkü konusunu “kıyamet alametleri”ne ayırdı.

İslamcı yazar ‘Din, kıyamet ve şuuraltı’ başlıklı yazısında, kıyametin 5 alamet hariç diğer hepsinin gerçekleştiğini öne sürdü. “Trump bir Evengalik, İsrail’de Siyonistler iktidardalar ve ‘Tanrıyı kıyamete zorlamak’ için çalışıyorlar.” diyen Dilipak, ‘tarihin sonu’nu getirecek bir ‘Medeniyetlerarası savaş’a hazır olunması gerektiğini söyledi.

Dilipak’ın yazısında ilgili bölüm şöyle:

“Duman, deprem, yeni hastalıklar, savaşlar, ateş, yer batması, güneşin batıdan doğması, Mekke ve Kudüs’te büyük fitne ve yıkım. Doğuda, batıda Yemen’de yer çökmesi, Kahdan ve Deccal fitnesi, intiharın artması, Hicaz’da büyük ateş, İsrail’le savaş, zinanın yaygınlaşması, cehalet ve zulmün yaygınlaşması, Fırat’ın suyunun çekilmesi.. Kimine göre, 55 kıyamet alametinden 5 tanesi hariç, hepsi gerçekleşmiş. Bunlara inanın ya da inanmayın ama dünyanın nereye gittiğini görmek, anlamak ve sorumluluk üstlenmek adına bunları bilin. Trump bir Evengalik, İsrail’de Siyonistler iktidardalar ve ‘Tanrıyı kıyamete zorlamak’ için çalışıyorlar. ‘Tarihin sonu’nu getirecek bir ‘Medeniyetlerarası savaş’a hazır olun. Siyaset, ekonomi, bilim ve teknoloji bu savaşa hazırlanıyor. Peki ya siz neye hazırlanıyorsunuz”