Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Bahçeli’nin “rutin kontroller” kapsamında hastaneye getirildiğini belirtildi.

71 yaşındaki Bahçeli, 2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu.

“ŞUURU AÇIK, KONUŞABİLİYOR”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hastane önünde yaptığı açıklamada, “Beyin kanaması veya kalp hastalığı ile ilgili hiçbir problemi yoktur; şu anda şuuru açık. Konuşabilen bir durumdadır. Sayın Genel Başkanımızın genel durumu iyi durumdadır.Hastaneye intikalinden itibaren kendisinde. Tetkiklerin çoğu yapıldı, herhangi bir problem yok.” dedi.

SAĞLIK BAKANI: CİDDİ BİR DURUM YOK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettim. Birazdan kendileri taburcu olacaklar. Hastanede kalmasını gerektirecek bir durum söz konusu değil. Genel tetkik yapıldı. Bundan sonraki süreçte de taburcu edilerek evde tedavisi devam edecek. Ciddi bir durumun olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Solunum enfeksiyonu ancak ciddi bir durum yok. Kendileri de ile konuştum.” dedi.

TABURCU OLDU

Devlet Bahçeli, tedavisinin tamamlanmasının ardından saat 15:40 sıralarında taburcu edildi. Yürüyerek hastaneden çıktığı görülen Bahçeli, kendisine “Geçmiş olsun” diyenlere, “Sağolun, teşekkür ediyorum” karşılığını verdi.