Denizde boğulma taklidi yaptı, kimse oralı olmadı...

Bursa'da farkındalık oluşturmak için renkli etkinliklere imza atan tiyatrocu Bahtiyar Keskin, denizde boğulma taklidi yaptı. Ancak Keskin' kurtarmak için kimse yardım etmedi.

Denizde boğulma taklidi yaptı, kimse oralı olmadı...

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaşayan tiyatrocu Bahtiyar Keskin, denizde boğulmalara dikkat çekmek amacıyla bir sosyal deney gerçekleştirdi.

Keskin, yüzlerce kişinin yüzdüğü kalabalık denizde boğulma numarası yaparak çevresindeki insanlardan yardım istedi.  Ancak Keskin’e kimsenin yardım etmediği görüldü.

Uzun süre denizin içinde batıp çıkan Keskin, bu esnada çığlıklar atarak boğulduğunu belli etmeye çalıştı ama kimse oralı bile olmadı. Keskin, insanların bu konuda bilgisiz olduğunu belirterek, insanları boğulmalara karşı bilinçli olmaya davet etti.

Etraftaki vatandaşlardan destek göremeyen Bahtiyar Keskin, “İnsanlar maalesef bu konuda bilinçsiz. Denize girip suyun içinde batıp çıktım, çığlık attım ancak kimsenin oralı olmadı. İnsanlarımız boğulmalara karşı bilinçlenmeli. Buna dikkat çekmek istedim. İnsanımız bu konuda daha hassas olmalı” dedi.