Deniz Zeyrek MHP'nin hedefinde: Kudurma emaresi veriyor, haddini bildirmek şart oldu...

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'in, Sakarya'daki Tank Palet fabrikasının Katar ortaklı BMC'ye devredilmesini eleştirmesi MHP'ye dert(!) oldu.

Deniz Zeyrek MHP'nin hedefinde: Kudurma emaresi veriyor, haddini bildirmek şart oldu...

AKP’nin Sakarya’daki Tank Palet fabrikasını özelleştirme kararı alarak Katar ortaklı BMC’ye devretmesine karşı “Buna nasıl millilik denilebilir?” diyerek tepki gösteren Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, MHP tarafından hedef alındı.

Deniz Zeyrek, “Milli tank-palet fabrikasını Katarlı ortağı olan bir şirkete ihalesiz devrettiysek nasıl ‘savunma sanayimizi millileştiriyoruz’ denilebilir” demişti.

AKP’ye her kritik başlıkta olduğu gibi büyük tepki çeken özelleştirme kararında da destek olan MHP ise bu sözü sonrası sosyal medyada Zeyrek’e karşı etiket açarak “kampanya” başlattı. MHP’liler “DenizZeyrekDeğil DenizZillet” başlığıyla açılan etikette Zeyrek’i hedef alan paylaşımlarda bulundu.

MHP’Lİ YALÇIN’DAN GALİZ SÖZLER

Sözcü yazarı, MHP yönetiminden de hakaretamiz sözler içeren bir açıklamayla hedef alındı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın imzasıyla yapılan açıklamada, “Deniz Zeyrek kendi oynaklığını kamufle etmek ve CHP Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yaranmak için Sayın Genel Başkanımıza saldıran perişan Zeyrek’e haddini bildirmek şart olmuştur.” denildi.

“Adı geçen kimesnenin üslubu, kudurma emaresi vermektedir.” denilen açıklamada “Zeyrek; dünün CHP aleyhtarı, bugünün CHP yardakçısı, gizli Türklük düşmanı karakteri oturmamış bir şahsiyettir. Bağlı olduğu mahfilleri memnun etme noktasında biraz saray soytarısına da benzerler. Bu türden insan müsveddeleri; bazen cıfıt çarşısının tellalı, bazen hergele meydanın kopuğu olurlar. Zeyrek gibileri kapıkulu yapıp sağa sola çemkirmesine izin verenlere tavsiyemiz, bir an evvel kapıyı açıp layık olduğu çayıra salmalarıdır. Aksi takdirde bu tür yaratıkların çevresindekilere de hastalık bulaştırması mümkündür.” ifadeleri kullanıldı.