Demirören memnun: Tam gaz ileri

Yıldırım Demirören, "Türkiye'miz büyüdükçe Demirören Holding de büyüdü ve büyümeye devam ediyor" diye konuştu.

Demirören memnun: Tam gaz ileri

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Milangaz 2019 Bayi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada “Türkiye’miz büyüdükçe Demirören Holding de büyüdü ve büyümeye devam ediyor” dedi.

‘Tam gaz ileri’ sloganıyla Şişli’de bir otelde düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını  yapan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören yaptı, “Tüm teşkilatımız ve siz değerli iş ortaklarımızla emin adımlarla ve durmaksızın çalışarak yolumuza devam etmemiz ana ilkemizdir. Demirören Holding, 60 yılı aşkın geçmişinde ülke ekonomisine katma değer sağlamış, onlarca yatırımı hayata geçirmiş, binlerce kişiye istihdam sağlamıştır. Bu başarıya; kurucumuz, ebedi başkanımız Sayın Erdoğan Demirören’in yüzde 100 yerli ve milli sermaye ilkesi ile ulaştık. Ekonomik ve endüstriyel kalkınmanın en zorlu ve çetin 60 yılında memleketimize olan inancımızı bir an dahi kaybetmeden bu topraklara yatırım yapmaya devam ettik. Türkiye’miz büyüdükçe Demirören Holding de büyüdü ve büyümeye devam ediyor” diye konuştu.

“Dile kolay her gün Edirne’den Ardahan’a, Trabzon’dan Hatay’a 81 vilayette, 45 bin eve ulaşıyoruz. Bu ayda 1 milyon, yılda 12 milyon hane demektir. Artık daha büyük bir hedefe birlikte koşacağız.” diye devam eden Demirören, “Yeni yatırım alanlarına yöneliyoruz. Bu da Demirören Holding’in yıllara yenilmeyen, dinamik bir kurum olmasını sağlıyor. Bizler burada, sizlerle paylaştığımız ortak varlığımızı, Demirören adını büyütmek ve güçlendirmek için çalışırken, sizler de markalarımızı ülkenin dört bir yanına yaymak için canla başla çalışıyorsunuz. Bu nedenle sizlerin varlığı ve inancıyla gelecekte büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Yıldırım Demirören, ikinci kez kürsüye çıktığında ise şunları söyledi:

“Erdoğan Bey’in sloganı vardı, bizim gurur duyduğumuz bir olay, ‘yüzde 100 yerli sermaye’. Onun için hepimizin birbirine sahip çıkması kadar güzel, doğal bir şey yok. Rahmetli bize şunu öğretti; ben ve kardeşim çocuklarımıza bunu öğretiyoruz.

Evimize rızk giriyorsa, sizlerin rızkı giriyor, yani sizler bizim velinimetimizsiniz. Biz öyle büyüdük. Sizleri bir aile olarak bize gösterdi. Ben de çocuklarıma hep aynı şeyi söylüyorum; sizler var oldukça, bizler var olacağız. Bugün Demirören Grubu yabancılarla bu mücadelesine sonuna kadar devam edecek. Tek Türkiye, tek bayrak, tek millet olarak gideceksek birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor. Birbirimizin sinerjisinden faydalanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.”