Davutoğlu'nun 'yeni parti'sinin ismi belli oldu

AKP'den kopan Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden Selçık Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni partinin isminin belirlendiği iddiası ortaya atıldı.

Davutoğlu'nun 'yeni parti'sinin ismi belli oldu

Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden Selçuk Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni partinin isminin belirlendiği iddia edildi.

Milli Gazete’nin haberine göre; AKP’den ayrılan Ahmet Davutoğlu ve ekibinin, kuracakları yeni partinin ismini belirlediklerine dair dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.

Davutoğlu’nun ekibinde yer alan, AKP eski Manisa Milletvekilliği Selçuk Özdağ’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım siyaset kulislerini hareketlendirdi.

Davutoğlu’nun liderliğini yapacağı partinin isiminin ‘Huzur Partisi’ olacağına ilişkin iddialar kulislerde konuşulurken Davutoğlu’nun yakın ekibinde yer alan Selçuk Özdağ, sosyal hesabı twitter üzerinden yaptığı “Huzurunuz için HUZURUNUZDAYIZ…” şeklindeki paylaşımıyla yeni partinin adının ‘Huzur’ olacağı iddialarını kuvvetlendirdi.

Basına mensuplarına yaptığı açıklamada yeni kurulacak partinin ismine ilişkin “Partimizin ismi için Bizim Parti, Bir Parti, Yaşam ve Adalet Partisi gibi seçeneklerin yanında sürpriz bir ismi de gündemde tutuyoruz” ifadelerini kullanan Selçuk Özdağ, partilerinin ismini Cuma günü yapacakları basın açıklamasıyla duyuracaklarını dile getirdi.

Ayrıca yeni parti için genel merkez binasını da tuttuklarını dile getiren Özdağ, “Parasını ödedik yatay bir bina tuttuk bazıları gibi ‘yatay yatay’ deyip uzun binalarda oturmayacağız” açıklamasını yaptı.