CHP'li Haluk Koç 'erken seçim istememe' kararını böyle savundu: Bırakın yarattıkları bataklıkta kendilerini tüketsinler

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, Kılıçdaroğlu'nun “Ülkede kriz varken, seçim istemek doğru değil” sözlerini ''Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler.'' diyerek savundu.

CHP'li Haluk Koç 'erken seçim istememe' kararını böyle savundu: Bırakın yarattıkları bataklıkta kendilerini tüketsinler

Eski Sağlık ve Devlet Bakanı Rıfat Serdaroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ülkede kriz varken, seçim istemek doğru değil” sözlerini sosyal medyada yaptığı paylaşımla eleştirdi. CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç ise Serdaroğlu’nun eleştirisini ”Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler” sözleriyle yanıtladı.

Eski Sağlık ve Devlet Bakanı Rıfat Serdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ”Kılıçdaroğlu’ndan Bayramlık(1) “Ülkede kriz varken, seçim istemek doğru değil” dedi! 17 yıldır ülkeyi kim yönetiyor? AKP Krizi kim çıkarttı? AKP Kimden çözüm bekliyorsun? AKP’den!Bozan’ın düzelttiği hiç görüldü mü? Hayır. Siz ne işe yararsınız? Bozana 4 yıl daha boz demeye mi?” sözleriyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

HALUK KOÇ’TAN ‘HAKSIZSINIZ’ ÇIKIŞI

Serdaroğlu’nun paylaşımına yanıt veren CHP’li vekil Haluk Koç ise ”Size saygım sonsuz sayın Bakanım.Ama bu eleştirinizde haksızsınız. Kemal Bey’in tavrı doğru. Siz deneyimli ve cesur bir siyaset insanısınız. Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler. Saygılarımla.” sözleriyle erken seçim istenmemesini savundu.