CHP MYK'da Beyoğlu'nda Alper Taş, Şişli'de Muammer Keskin kararı çıktı

CHP MYK toplantısında, Parti Meclisi'ne (PM) Beyoğlu Belediyesi için Alper Taş, Şişli Belediyesi için ise Muammer Keskin'in önerilmesi kararı çıktı.

CHP MYK'da Beyoğlu'nda Alper Taş, Şişli'de Muammer Keskin kararı çıktı

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.

CHP MYK toplantısında, Parti Meclisi’ne (PM) Beyoğlu Belediyesi için Alper Taş, Şişli Belediyesi için ise Muammer Keskin’in önerilmesi kararı çıktı.

CHP MYK toplantısında PM’ye sunulacak isimler belli oldu. MYK’nin PM’ye sunduğu adaylar şöyle:

İzmir Buca: Suat Nezir

Beyoğlu: Alper Taş

Şişli: Muhammer Keskin

Küçükçekmece: Kemal Çebi

Maltepe: Ali Kılıç

Adana Seyhan: Akif Kemal Akay

MYK toplantısının ardından yapılacak PM toplantısında sunulacak isimler, onay almaları durumunda kesinleşmiş olacaklar.

Kadıköy’de Şerdil Odabaşı

MYK toplantısında, tartışılan Kadıköy Belediye Başkan adaylığında da karara varıldı. MYK’da alınan karara göre, tartışmalı bir oylama sonucu adaylığı geri çekilen Şerdil Odabaşı, yeniden Kadıköy Belediye Başkan adaylığı için PM’ye sunulacak. Kılıçdaoroğlu, MYK’ya CHP’nin Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak Şerdil Dara Odabaşı’nı sunduğu, Odabaşı’ın isminin CHP MYK’dan geçtiği belirtildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul Silivri, Bodrum ve İzmir’in Bayraklı ilçesi için Parti Meclisi’nden yetki isteyeceği öğrenildi.

İddiaya göre, dün genel merkeze gelen mevcut Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, parti yönetimine “Ben aday olmayacaksam Muammer Keskin olsun, kendisini desteklerim” diye konuştu. MYK’da, Şişli’de Keskin’in aday gösterilmesinin Parti Meclisi’ne sunulmasına karar verildi.