Cezayir'de aylarca çalışıp ücretleri ödenmeyen inşaat işçileri basın açıklaması düzenleyecek

Gentes bünyesinde çalışan inşaat işçileri bu sömürüye ve patronun kayıtsız davranışlarına karşı memleketin farklı illerinde İstanbul’a gelerek Gentes Şirketler Grubunun genel merkezi önünde pazartesi günü basın açıklama gerçekleştirecek

Cezayir'de aylarca çalışıp ücretleri ödenmeyen inşaat işçileri basın açıklaması düzenleyecek

Gentes Şirketler Grubunun Cezayir’deki otel projesinde çalışmaya giden inşaat işçileri birikmiş ücretlerinin ödeneceği sözü verilerek  altı ay önce memlekete döndüler.

Henüz hiçbir ödeme alamayan inşaat işçileri 17 Kasım Pazar(yarın) saat 12.00 de Gentes Şirketler Grubunun genel merkezi önünde bir basın açıklama gerçekleştirecek.

İşçilerin mücadelesine öncülük eden İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası’ndan (İYİ-SEN) yapılan açıklamada “Patronlar işçilerin emeğini ve alın terini baskıyla, oyalayarak, sözlerini tutmayarak her şantiyede inşaat işçilerinin karşısına çıkıyor. Gentes bünyesinde çalışan inşaat işçileri bu sömürüye ve patronun kayıtsız davranışlarına karşı memleketin farklı illerinde İstanbul’a gelerek Gentes Şirketler Grubunun genel merkezi önünde pazartesi günü basın açıklama gerçekleştirecek” denildi.