Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: İstanbul'a inşa etmeyi insanlığa hizmet görüyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, " Bakın biz İstanbul'a hizmet etmeyi, inşa etmeyi, imar etmeyi hele hele ihya etmeyi sadece ülkemize değil, tüm cihana, tüm insanlığa yapılmış bir hizmet olarak görüyoruz." dedi. Kurum ayrıca İBB seçimleri hakkında "Bu iş CHP'ye ve CHP'nin çarpık zihniyetine bırakılmamalıdır" ifadesini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: İstanbul'a inşa etmeyi insanlığa hizmet görüyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ” Bakın biz İstanbul’a hizmet etmeyi, inşa etmeyi, imar etmeyi hele hele ihya etmeyi sadece ülkemize değil, tüm cihana, tüm insanlığa yapılmış bir hizmet olarak görüyoruz.” dedi. Kurum ayrıca “İstanbul’u en güzel şekilde AK kadrolar yönetti, yeni dönemde de bu kadroların yönetmesi gerekir. Bu iş CHP’ye ve CHP’nin çarpık zihniyetine bırakılmamalıdır” ifadesini kullandı.

Kurum, Başakşehir Şahintepe Mahallesi’nde yaptığı konuşmada İstanbul seçimlerine değindi.

İSTANBUL VE AK PARTİ ETLE TIRNAK GİBİDİR

Konuşmasında “İstanbul ve AK Parti’nin etle tırnak gibi olduğunu” dile getiren Kurum, şunları kaydetti:

“Ayrılmaz bir bütündür. Adeta birbirine yürekten bağlı iki kardeş gibidir. Şimdi hizmetkarı olmaktan onur duyduğumuz dünyanın merkezinde, medeniyetimizin başkentinde, İstanbul’da 23 Haziran’da sandığa gidiyoruz.”

İSTANBUL’A HİZMET ETMEYİ, İNŞA ETMEYİ, İMAR ETMEYİ İNSANLIĞA YAPILMIŞ BİR HİZMET OLARAK GÖRÜYORUZ

Bakan Kurum, konuşmasında “Bakın biz İstanbul’a hizmet etmeyi, inşa etmeyi, imar etmeyi hele hele ihya etmeyi sadece ülkemize değil, tüm cihana, tüm insanlığa yapılmış bir hizmet olarak görüyoruz. Çünkü dünyanın tüm mazlumlarının, mağdurlarının gözü de kulağı da kalbi de İstanbul’dadır. Bu manada İstanbul şehirlerden bir şehir, beldelerden bir belde değildir. İstanbul bir inancın, bir medeniyet anlayışının simgesidir, başkentidir. Hatırlayın, İstanbul’un kötü talihini değiştirmek, çehresini değiştirmek, acılarından kurtarmak, sancılarını dindirmek, 1994 yılında bizlere, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a nasip olmuştur.” ifadesini kullandı.

CHP’NİN ÇARPIK ZİHNİYETİNE BIRAKILMAMALIDIR

Bakan Kurum, “İstanbul’u en güzel şekilde AK kadrolarının yönettiğini, yeni dönemde de bu kadroların yönetmesi gerektiğini” belirterek, “Bu iş CHP’ye ve CHP’nin çarpık zihniyetine bırakılmamalıdır. İstanbul, gülümseyen yüzlerin altından nefret mesajları veren illüzyon ustalarını değil, milletimizle yol arkadaşlığı yapan hizmet ustalarını hak etmektedir” ifadesini kullandı.