Cem Uzan'dan Erdoğan'a çağrı: Muhterem Cumhurbaşkanım...

Fransa'da yaşayan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve devlet yetkililerine çağrı yaparak, anne ve babasının kırmızı bültenle arandığını, kendilerinin mağdur olduğunu belirtti ve "Sizlerden istirhamım hakkaniyet ile bu mağduriyetin giderilmesidir. Bu haksızlığın giderilmesini ve mağdur edilen her bireyin haklarına kavuşmasını yüce Allah’tan niyaz ederim" dedi.

Cem Uzan'dan Erdoğan'a çağrı: Muhterem Cumhurbaşkanım...

Uzan, Berke Barajı’na el konulmasının 16. yılı nedeniyle kişisel Twitter sayfasından bir video yayımladı. Berke Barajı hakkında konuşan Cem Uzan, “Türkiye’ye olan inancın bir simgesidir. Bu dev eseri vatanımıza kazandırdığımız için ben ve ailem ilelebet gurur duyacaktır. Bugün 16 yıl sonra ailemin mağduriyeti halen devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Uzan, “Muhterem Cumhurbaşkanım ve saygı değer devlet büyüklerim, sizlerden istirhamım hakkaniyet ile bu mağduriyetin giderilmesidir. Bu haksızlığın giderilmesini ve mağdur edilen her bireyin haklarına kavuşmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.