Cem Küçük'ün Ahmet Hakan'a 'köpeğimizsin' dediği yazısı yayından kaldırıldı

AKP'li Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ün Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a 'Sen bizim köpeğimizsin' dediği yazıya artık kendi sitesinde ulaşılamıyor.

Cem Küçük'ün Ahmet Hakan'a 'köpeğimizsin' dediği yazısı yayından kaldırıldı

AKP’nin sıkı ‘reisçi’ görüntülü yazarlarından Cem Küçük, bugün Türkiye gazetesinde kaleme aldığı yazısında, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a yönelik ağır ifadeler kullanmış, Hakan’a yönelik “Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin” demişti.

Küçük, yazısının devamında Hakan’ın Kanal D sunucusu Buket Aydın’ın kovulmasına yönelik “bilgi sızdırdığını” iddia etmiş ve” Saçı-sakalı tamamen beyazlaşmış; dede kıvamına gelmiş bir adamın haber bülteninde prompter okumak için çocuğu yaşında bir genç sunucu ile bu kadar uğraşması ve uydurma haberler servis etmesi aslında çok zavallıca ve acınası bir olaydır.” demişti.

Küçük’ün “Türk medyasının Tosun Mehmet Aydın tipolojisi” başlığıyla yayımlanan yazısı sosyal medyada günün başlıca konularından biri haline gelirken, akşam saatlerinde konuyu daha da ilginç hale getirecek yeni bir gelişme yaşandı.

Kullanıcılar 18.00 itibariyle yazıya ulaşmak istediklerinde aşağıdaki uyarıyla karşılaşıyor: