Cem Küçük'ten Ahmet Hakan'a: Sen bizim köpeğimizsin

AKP'li yazar Cem Küçük, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a yanıt verdiği yazısında "Eskiden Aydın Doğan'ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin" dedi.

Cem Küçük'ten Ahmet Hakan'a: Sen bizim köpeğimizsin

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, geçtiğimiz günlerdeki yazısında “İmamoğlu’na zarar versin diye yaptırılan Ahmet Hakan yayını da çok amatörce bir operasyondu ve ters tepti” diyen Cem Küçük’e sert tepki göstermiş ve Küçük için, “Senin gibi tetikçilik yapmadım. Senin gibi alçaklık yapmadım. Senin gibi operasyonlar çekmedim. Kısacası. Ben senin medyan falan değilim aşağılık tetikçi!” ifadesini kullanmıştı.

İki isim arasındaki atışmanın sertlik dozu bugün Cem Küçük’ün yeni yazısıyla yeni bir aşamaya geçti. Zira Küçük yazısında Hakan’a “Bizim köpeğimizsin” dedi.

Küçük’ün yazısında o bölüm şöyle:

“Türk medyasının tosuncuğu Ahmet Hakan tamamen bir operasyon olan ama tam aksi netice veren İmamoğlu yayını gerçeğini deşifre ettiğim için öfke nöbetleri geçirip bana saldırmış. Ben sana bizim taraftansın demedim. Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin. Eskiden Aydın Doğan’ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin. Biz yat desek yatıyorsun. Kalk desek kalkıyorsun. Havla dediğimizde işte Ekrem İmamoğlu’na yaptırdığımız gibi havlıyorsun.
Fakat bu toplumda bir küçük zerre itibarın kalmadığı için de İmamoğlu’nun ekmeğine yağ sürerek yine bizim tarafa zarar veriyorsun. Sen şimdi hem bir yandan bizim emrimizde köpeklik edip diğer taraftan da “Bakın ben size dolaylı olarak o yayınla yardım ettim Sayın İmamoğlu. Aslında ben sizin taraftanım” diye mesaj gönderirsin. Binali Yıldırım kazanırsa da “İşte ben o yayınla İmamoğlu’na operasyon çektim ve o sayede biz kazandık” dersin. Sen busun ve ülkemizdeki herkes senin böyle bir rezil tip olduğunu biliyor artık. Tıpkı Tosun Mehmet Aydın’sın sen.”