Cem Küçük'e 'ur' gibi yerleşen korku: Devletteki ulusalcı-solcu kanat açık ve yakın tehdit...

Yerel seçimlere kısa bir süre kala AKP'li yazar Cem Küçük, 24 Haziran seçimleri öncesinde de yaptığı gibi yine iktidarın yargılanması "tehdidini" gündeme getirdi.

Cem Küçük'e 'ur' gibi yerleşen korku: Devletteki ulusalcı-solcu kanat açık ve yakın tehdit...

AKP’li yazar Cem Küçük, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yazısında ‘Cumhur İttifakı’nın İstanbul ve Ankara’da belediyeleri kaybetmesi halinde meşruiyet tartışmasının başlatılacağını öne sürerken, “Amaçları Başkan Erdoğan’ı Menderes gibi yapmak ve yeni bir Nurettin Soyer bulup tüm ülkücüleri yeniden içeri tıkmaktır.” iddiasında bulundu.

“Devlet içine bir ur gibi yerleşmiş” diyerek ifade ettiği “ulusalcı-solcu kanat”tan söz eden tetikçi yandaş, bu “kanat”ın “ülkenin bekası için açık ve yakın tehdit” olduğunu yazdı.

“Başkanımız Erdoğan’ın 4,5 yıl daha bu ülkenin başında olmasına tahammülleri yok yok yok!” diyen yandaş yazar, “İşte o yüzden bu seçim Sayın Bahçeli’nin de söylediği gibi DEVLET için bir beka seçimidir.” ifadelerini kullandı.

Küçük, yazısında “yargılanma tehdidi” örneği olarak da eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek’in bir TV kanalında katıldığı programda söylediği “Onları iktidardan indirin bakın biz onları nasıl yargılıyoruz diyen başsavcılar var” sözlerini hatırlattı.

Küçük’ün “Ulusalcı-solcu çetenin 31 Mart hedefi ne?” başlıklı yazısında o bölüm şöyle:

“Tüm Müslümanlar bilmeli ki, eğer zillet ittifakı İstanbul ve Ankara’yı kazanırsa meşruiyet tartışması başlatacaktır. Erken seçim çağrısı yapıp sokakları karıştırmak isteyecektir. Başkanımız Erdoğan’ın 4,5 yıl daha bu ülkenin başında olmasına tahammülleri yok yok yok! İşte o yüzden bu seçim Sayın Bahçeli’nin de söylediği gibi DEVLET için bir beka seçimidir. Devlet içine bir ur gibi yerleşmiş ulusalcı-solcu kanat bu ülkenin bekası için açık ve yakın tehdittir. Bürokrasi içindeki FETÖ kalıntıları ile ulusalcılar Başkanımız Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’nin düşmanıdır. Bu ulusalcı-solcu çete, milliyetçiliğin muhafazakârlığın ve Müslümanlığın düşmanıdır. Dursun Çiçek’in yargıyla ilgili söylediklerini hatırlamakta fayda var: “Hâkim ve savcılarla, başsavcılarla görüşüyoruz onlardan bu yargılamaların bu soruşturmaların niye sonuçlanmadığını soruyoruz, onlar da diyor ki: Türk yargısının durumunu biliyorsunuz, hâkim ve savcıların üçte biri sanık oldu, görevinden atıldı dolayısıyla bizim iktidarı yargılayacak gücümüz yok iktidarı düşürmek muhalefete düşer sizin göreviniz, siyasetçilerin görevi. Onları iktidardan indirin bakın biz onları nasıl yargılıyoruz göreceksiniz. Başsavcılar var bunu diyen!..”

Ezan protestosu olayının üstünü o yüzden örtmek istiyorlar. Çünkü gerçek niyetleri bu olayda açığa çıktı. Amaçları Başkan Erdoğan’ı Menderes gibi yapmak ve yeni bir Nurettin Soyer bulup tüm ülkücüleri yeniden içeri tıkmaktır.
Bu 31 Mart seçimleri ya DEVLET başa ya kuzgun leşe sonucunu ortaya çıkaracaktır.”

Küçük, 24 Haziran seçimleri öncesinde de AKP’nin “küskünler”ine seslenmiş ve yine yargılanma olasılığından söz ederek, “Bilin ki hepimiz aynı gemideyiz ve bu gemi batarsa hep birlikte bizi boğmak isteyeceklerdir.” diyerek AKP’ye destek çağrısı yapmıştı.