Cem Küçük: Seçimleri kaybedersek ihtilal makinesinin dişlilerini çalıştıracaklar

AKP'li yazar Cem Küçük, yerel seçimlere 3 günden az bir süre kala bir kez "darbe"yle korkutup AKP-MHP ittifakına oy istedi.

Cem Küçük: Seçimleri kaybedersek ihtilal makinesinin dişlilerini çalıştıracaklar

AKP’li yazar Cem Küçük, Işıkçılar tarikatının yayın organı Türkiye gazetesindeki yazısında oyların Cumhur İttifakı’na destek için yine  “darbe” senaryosu uydurdu.

Yazısının başlığını 27 Mayıs darbesinin önde gelen isimlerinden Cemal Madanoğlu’na atfen “İhtilal makinesinin dişlileri çalışmaya başlar” şeklinde koyan Küçük, 2 hafta önce yazdığı yazısında “Bu seçim Sayın Bahçeli’nin de söylediği gibi DEVLET için bir beka seçimidir. Devlet içine bir ur gibi yerleşmiş ulusalcı-solcu kanat bu ülkenin bekası için açık ve yakın tehdittir. Bürokrasi içindeki FETÖ kalıntıları ile ulusalcılar Başkanımız Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’nin düşmanıdır. Bu ulusalcı-solcu çete, milliyetçiliğin muhafazakârlığın ve Müslümanlığın düşmanıdır.” ifadelerini kullandığını hatırlattı.

AKP’li yazar, iktidarla ilgili “sıkıntılar”ın, “eleştiriler”ıni olabilieceğini ve “Ekonomik sorunlar yoktur” denemeyeceğini belirttiği yazısında, “Bunların hepsi doğru. Ama karşı bloktakilerin kirli planlarını; PKK’nın, FETÖ’nün aportta beklediğini asla unutmayalım. Her türlü sıkıntı aşılır, giderilir ama vatanımız söz konusu olduğunda her şey anlamını yitirir.” dedi.

Yandaş yazar, yazısının sonunda ise Erdoğan ve Bahçeli’nin sık sık vurguladığı gibi 31 Mart yerel seçimlerinn bir “beka seçimi” olduğunun altını çizdi ve şu ifadelerle “ihtilal” uyarısı yaptı:

“İstedikleri sonucu aldıkları an ihtilal makinesinin dişlilerini çalıştırmaya başlayacaklar. Yeni bir 27 Mayıs için ortamı hazırlayacaklar.”