Burhan Kuzu'dan Galatasaray'a: İmamoğlu'na övgüler diziyorsunuz, stadınızı Erdoğan yaptırdı...

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu, Galatasaray Divan Kurulu'nda Ekrem İmamoğlu'nun desteklenmesi üzerine "Galatasaray'ın liseli ve elit tayfası Türkiye'nin siyasi geleceğine karar veremez. Galatasaray'ın stadını Erdoğan yaptırdı." dedi.

Burhan Kuzu'dan Galatasaray'a: İmamoğlu'na övgüler diziyorsunuz, stadınızı Erdoğan yaptırdı...

Fethullah Gülen’i ABD’de ziyaret eden ve Gülen’le birçok fotoğrafı bulunan Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi ve eski AKP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, Ekrem İmamoğlu’na Galatasaray Divan Kurulu’nda verilen destek üzerine sarı kırmızılı kulüp için ‘FETÖ’ suçlamasında bulundu.

Galatasaray Divan Kurulu’nda Kurul Üyesi Hayri Kozak, Galatasaray yönetimine dair değerlendirmelerde bulunurken konuşmasının sonunda “Tanrı, İmamoğlu’nu bu memlekete bağışladı. Allah yardımcısı olsun. İnşallah o gün 23 Haziran akşamı yalnızca biz değil Türkiye’nin bayram yapacağı bir akşam olacak. Bunu gönülden temenni ediyorum. Hepimize düşen görev var. Tutacağız kulağından gelmeyeni de götüreceğiz. 23 Haziran’da noktayı koyacağız.” demişti.

Burhan Kuzu ise konuya dair Twitter’da yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

“FETÖ’cü futbolcuların çoğu Galatasaraylı. Zamanında Hakan Şükür’ü koruyan GS Divan Kurulu Üyeleri bugün İmamoğlu’na övgüler diziyor. Galatasaray’ın liseli ve elit tayfası Türkiye’nin siyasi geleceğine karar veremez. Galatasaray’ın stadını Erdoğan yaptırdı. Önce teşekkür etmek lazım.”