Burhan Kuzu 'tweet'lerle ağladı: Gemiyi batıracaklar

AKP'li Burhan Kuzu, "iktidara 'ders' vermek isteyenler"e seslendi, "gemiyi delmek isteyenlere destek olmayın" dedi.

Burhan Kuzu 'tweet'lerle ağladı: Gemiyi batıracaklar

Eski AKP İstanbul Milletvekili ve halen Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu, seçimler öncesi  “aynı gemideyiz” teranesine sarılarak partisine destek istedi.

Twitter adresinden paylaşımlarda bulunan AKP’li Kuzu, sandık başında gittiğinde “şu iktidara bir ders vereyim” diye düşünenlerin olabileceğini belirtip “Kendileri açısından haklı gerekçeler de olabilir” derken, “Ne var ki şartlar böyle bir ders vermeye müsaade etmiyor. Zira birileri fena halde intikam ateşi yakmış, pusuda bekliyor!!!” diye yazdı.

“Terör”, “kaos”, “darbe” gibi olasılıklarla korkutmaya çalışan Kuzu, “birlik” için iktidarın yanında olmanın gerekliliğini savunurken “Gemiyi batırmak pahasına Ak Partiyi boğmak isteyenler varken, ders vereceğim niyetiyle kullanacağımız oylar,unutmayın ki,gemiyi delmek isteyenlere destek olmak anlamına gelir.” ifadelerini kullandı.

Kuzu’nun paylaşımları şöyle:

“Bazılarımız pireye kızıp yorganı yakmak durumunda olabiliriz.Ancak birilerinin dışarıda evin tamamını yakmak için hazırlık yaptığını ve fırsat kolladığını da unutmayalım!!!

Büyük badireleri birlikte atlattık;ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı hep dik durduk.Şu anda bu hasarları tamire çalışıyoruz.Gün birlik ve beraberlik günü.Bu çağırım herkese…

Varlığımıza kasteden FETÖ ve PKK gibi terör örgütleri;15 Temmuzun rövanşını almak isteyenler birlikte hareket ederek”yıkılan vesayet odaklarını”diriltmeye çalışıyorlar..Durum böyleyken birlik olmamız ve bu iktidarın yanında durmamız elzemdir.

Bu bağlamda yazacağım günün son mesajı şudur ki,Gemiyi batırmak pahasına Ak Partiyi boğmak isteyenler varken,ders vereceğim niyetiyle kullanacağımız oylar,unutmayın ki,gemiyi delmek isteyenlere destek olmak anlamına gelir.”

Burhan Kuzu geçtiğimiz yılki 24 Haziran seçimlerinden 1 gün önce de “kaos”la korkutarak oy istemişti.