Bunu da duyduk: Erdoğan 30 yıldır FETÖ ile mücadele ediyormuş!

AKP'li yazar, 'yürekli bir savcı'nın Erdoğan'ın 'FETÖ' ile bağını araştırması durumunda, "Erdoğan’ın taa 1990’nın başından beri Fetullahçı çete ile mücadelesinin ortaya çıkacağını" öne sürdü.

Bunu da duyduk: Erdoğan 30 yıldır FETÖ ile mücadele ediyormuş!

AKP’nin yayın organı Yeni Şafak‘ta yayınlanan bir köşe yazısında, geçtiğimiz hafta 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan için yaptığı “Yürekli bir savcı arıyorum” çıkışı ele alındı.

Gazetenin yazarlarından Hüseyin Likoğlu, “Siyasi ayak mı, siyasi oyuncak mı?” başlıklı yazısında Kılıçdaroğlu’nun çağrısı için “Diyelim ki öyle bir savcı çıktı Erdoğan’ın FETÖ ile bağını araştırdı. Ne çıkacak?” diye sordu ve okuyanlarının akıl sınırlarını zorlayan şu cevabı verdi:

“Erdoğan’ın taa 1990’nın başından beri Fetullahçı çete ile mücadelesi çıkacak. Ve o savcı 15 Temmuz gecesi bu alçakların Erdoğan’ı niye öldürmek istediği bilgisine ulaşacak.”

Erdoğan ve partisinin cemaatle ortaklığını reddedip daha da ileri giderek geçmişten beri mücadele ettiğini öne süren yandaş yazar konuyla ilgili oklarını daha sonra CHP’ye çevirip şu sözleri kullandı:

Sayın Kılıçdaroğlu, peki, o savcı hızını alamaz siyasi ayağı bulmayı araştırmaya devam eder de 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı’na kadar gelirse ne olacak hiç düşündünüz mü? Mesela size şöyle bir soru sorsa, “Sayın Kılıçdaroğlu araştırdım Fetullahçı hainlerin ‘Ne istediniz de vermedik’ diyen Erdoğan’ı niye öldürmek istediklerini buldum. Siz bu örgüte ne verdiniz de 15 Temmuz gecesi tankları önünüzden çekerek size yol verdiler” sorusunu yöneltirse, verecek cevabınız var mı?”