'Bu evetler karşısında Meral kalamaz, Kemal kalamaz, Temel de kalamaz'

Bahçeli, Söğüt'teki ilk mitinginde CHP, 'İyi Parti' ve Saadet Partisi liderlerini hedef aldı.

'Bu evetler karşısında Meral kalamaz, Kemal kalamaz, Temel de kalamaz'

Bahçeli, CHP, ‘İyi Parti’ ve Saadet Partisi liderlerine, ‘Bu evetler karşısında Meral kalamaz, Kemal kalamaz, Temel de kalamaz’ diye seslendi. Bahçeli Kılıçdaroğlu’na ise, “şirazesi kaydı zıvanadan çıktı” dedi.

MHP Genel Başkanı ve ‘Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı Devlet Bahçeli, yerel seçimler kapsamında ilk mitingini Söğüt’te düzenledi.

Bahçeli, ‘beka inkarcısı’ olarak nitelediği ‘Zillet İttifakı’na karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi, “Beka olmadan belediyenin bir masası söz konusu mu?” diye konuştu.

Bahçeli Kılıçdaroğlu’na ise, “Sabah başka, akşam başka olan CHP Genel Başkanı, YPG’nin Türkiye’ye saldıracağına inanmıyor. PKK-YPG’yi mazur gösterecek kadar zıvanadan çıkıyor. Kılıçdaroğlu, “Bize mi saldıracaklar?” sorusunu Kilis’te, Hatay’da Urfa’da söylesin” sözleriyle saldırdı.

Bahçeli, Bilecik Söğüt ilçesinde şöyle konuştu:

“Beka olmadan belediyenin bir manası söz konusu mu? Sizlerin desteği karşısında Türk düşmanları tir tir titrerler, kaçacak delik aralar.

Sabah başka, akşam başka olan CHP Genel Başkanı, YPG’nin Türkiye’ye saldıracağına inanmıyor. PKK-YPG’yi mazur gösterecek kadar zıvanadan çıkıyor. Kılıçdaroğlu, ‘Bize mi saldıracaklar?’ sorusunu Kilis’te, Hatay’da Urfa’da söylesin.

Yerel seçimde HDP’nin nerelerden oy çıkmadığına iyi bakın. Kandil isim veriyor, CHP yazıyor. Atatürk’ün partisi Kılıçdaroğlu’ndan bir an önce kurtulmalıdır.

Zorda kalanlara el uzatacağız. Söğüt’ün refah ve gelişmişliği için belediyeye bir kez daha talibiz. Bir selam bin hatır eder. Biri bilmeyen bini hiç bilmez. Söğüt’ü kardeşlerimin tamamını kucaklayacağız.”