Bolu'da banyoya gizli kamera yerleştiren ve şiddet uygulayan eş serbest bırakıldı

Bolu'da banyoya saat görünümlü kamera koyup, eşini ve onun kadın akrabalarını kayda aldığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen A.K.İ., savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Bolu'da banyoya gizli kamera yerleştiren ve şiddet uygulayan eş serbest bırakıldı

Bolu’da oturan G.İ. isimli kadın, 7 ay önce evlendiği eşi tarafından banyoya yerleştirilen dijital saatten şüphelendi. G.İ., sözleşmeli er olarak görev yapan eşi A.K.İ.’ye saatin neden banyoda olduğunu sordu. A.K.İ. de eşine saate dokunmamasını kendisi için çok özel ve değerli olduğunu söyledi. G.İ., eşinin eve kadın misafirler ve akrabalar geldiğinde saatin fişini prize taktığını fark etti. Saati bir tanıdığına inceleten G.İ. dijital saatin aslında gizli kamera olduğunu fark etti. Bunun üzerine genç kadın durumu eşine söyleyince göre darp edildi.

G.İ. ile annesi M.B. ve babası A.B.’nin şikayetlerinin ardından, A.K.İ. hakkında ‘cinsel taciz’, ‘özel hayatın gizliliği ihlal’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’, ‘kişisel verilerin kaydedilmesi’, ‘müstehcenlik’, ‘kötü muamele’, ‘hakaret’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

Şikayetin ardından A.K.İ., Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. A.K.İ.’nin ifadesinde, “Evlendikten 2 ay sonra boşanma kararı aldık. Ailesi benden 100 bin TL talep etti. Ben de 50 bin TL vermeyi kabul ettim. Ancak onlar bu parayı kabul etmedi. Daha sonra bana böyle bir iftira atıldı. Benim saatten de kameradan da haberim yok. Saat görünümlü kamera bana ait değildir. Kendisi banyoya koymuştur. Benim de prize takmamı istedi. Ben de saati prize takarken gizlice fotoğrafımı çekmiş. Tamamen maddi istekler yüzünden bana atılan bir iftiradır. Suçlamaları reddediyorum” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K.İ. savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.