Boğaziçi Köprüsü'nde intihar: Aracını ve kendisini ateşe verip denize atladı...

Boğaziçi Köprüsü'nde bir otomobil alev alev yandı. Otomobili sahibinin yakarak köprüden atladığı belirtiliyor.

Boğaziçi Köprüsü'nde intihar: Aracını ve kendisini ateşe verip denize atladı...

Boğaziçi Köprüsü’nün Avrupa Yakası istikametinde akşam saatlerinde bir otomobilde yangın çıktığı bilgisi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangının neden kaynaklandığına ilişkin henüz kesinleşen bir bilgi bulunmazken, Amerika’nın Sesi (VOA) muhabiri gazeteci Mehmet Sümer’den tüyler ürperten bir açıklama geldi.

Sümer olay üzerine Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, köprü üzerinde yanan aracın sahibinin önce aracını, sonra da kendisini ateşe verdiğini ve ardından köprüden atladığını açıkladı.

Olaya tanık olan bir motorsiklet sürücüsü de “Aracın sürücüsü aşağıya indi. Sağ kapıyı açtı. İçeriye çakmağı attı. Atmasıyla birlikte araba alev almaya başladı, kendisi de alev topuna döndü. Ardından da köprüden aşağı atladı” dedi.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

DHA’nın haberine göre, deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri köprüden atlayan kişiyi bulmak İçin boğazda arama-kurtarma çalışması başlattı. Yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonucu cansız beden boğazın ortasında bulunarak denizden çıkartıldı. Beşiktaş Ortaköy iskelesine getirilen cansız bedenin Bahattin Küçük’e ait olduğu belirlendi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Bahattin Küçük’ün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.