Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'nun sözlerine yanıt: Özür dilesin

AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım'dan, Ekrem İmamoğlu'nun 'ortak yayından önce soruların görüşülmesini istemiş' iddiasına yanıt geldi.

Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'nun sözlerine yanıt: Özür dilesin

Binali Yıldırım, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun “Binali bey ortak yayın için sorulacak soruları istemiş” açıklamasına cevap verdi. Yıldırım ”Varsa elinde kanıt ispatlasın yoksa da özür dilesin. Yalan söyleme üzerine kurulu çirkin bir siyaseti İstanbullular hak etmiyor. Bunun adı basitliktir.” dedi.

Binali Yıldırım’ın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

”CHP adayı biraz önce ortak canlı yayınla ilgili ‘Binali Yıldırım soruları istemiş bana bilgi geldi’ diyor. Sonra da kendisine tarafların yalanlaması iletildiğinde ‘öyle değilse yanlış anlamışım’ diyor. Varsa elinde kanıt ispatlasın yoksa da özür dilesin. Yalan söyleme üzerine kurulu çirkin bir siyaseti İstanbullular hak etmiyor. Bunun adı basitliktir.”

‘BİNALİ BEY SORULARIN GÖRÜŞÜLMESİNİ İSTEMİŞ’

NTV ve Star TV ortak yayınına katılan Ekrem İmamoğlu, “Sayın Yıldırım soruların görüşülmesini talep etmiş. Danışmanıma bu ifadelerimi söyledim. Biz müdahale eden değil sadece gözetleyen konumda olalım.” ifadelerinde bulunmuştu.