Binali Yıldırım'dan Akit'e "Aileyi koruma" ödülü

TBMM Başkanı ve AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen tarafından düzenlenen İbrahim Keresteci Basın Ödülleri’ne katıldı. Yıldırım’ın “Demokrasinin, çok sesliliğin savunucusudur basın. Türkiye’de basının bu manada son derece dinamik ve özgür olduğunu biliyorum.” sözlerini sarfettiği törende ödüllerin önemli bir kısmı AKP’ye yakın Demirören Grubu ve İhlas Grubu’na gitti. Ödüle değer... View Article

Binali Yıldırım'dan Akit'e

TBMM Başkanı ve AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen tarafından düzenlenen İbrahim Keresteci Basın Ödülleri’ne katıldı.

Yıldırım’ın “Demokrasinin, çok sesliliğin savunucusudur basın. Türkiye’de basının bu manada son derece dinamik ve özgür olduğunu biliyorum.” sözlerini sarfettiği törende ödüllerin önemli bir kısmı AKP’ye yakın Demirören Grubu ve İhlas Grubu’na gitti.

Ödüle değer bulunanlardan biri de gerici ve kışkırtıcı yayıncılığı, hedef gösteren saldırgan haberciliği ile bilinen Akit oldu.

“Aileyi Koruma” ödülüne layık görülen Akit’e ödülünü de Binali Yıldırım verdi.