Binali Yıldırım ve Devlet Bahçeli'den görüşme sonrası açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı ve AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ı ziyaret etti.

Binali Yıldırım ve Devlet Bahçeli'den görüşme sonrası açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı ve AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi seçim ofisinin girişinde karşıladı. Bahçeli ve Yıldırım,  seçim ofisine geçerek basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.

TBMM Başkan Vekili de ziyarette yer aldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, bazı AKP ve MHP milletvekilleri, ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

Binali Yıldırım, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada “Genel Başkan’ın (MHP Genel Başkanı Bahçeli) ziyareti cumhur ittifakına güç vermiştir.” dedi.

Devlet Bahçeli  ise şu sözlere yer verdi:

“Türk siyasi hayatında devlet adamlığı vasfıyla değişik alanlarda büyük hizmetler sunmuş olan değerli bir şahsiyetin (Binali Yıldırım) İstanbul’da büyükşehir belediye başkan adayı olarak takdimi, bizleri memnun etmiştir, gururlandırmıştır.”