Binali Yıldırım için 81 ilde pankart ve afiş çalışması

AKP'de İstanbul Adayı Binali Yıldırım için 81 ilin genelinde afiş ve pankart çalışması yapılması talimatının verildiği öğrenildi.

Binali Yıldırım için 81 ilde pankart ve afiş çalışması

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi için çalışmalar devam ederken, AKP Genel Merkezi’nden Cmhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım için 81 ilin genelinde afiş ve pankart çalışması yapılması talimatı geldi.

Bu kapsamda Binali Yıldırım için sürdürülen pankart ve afiş çalışmaları arasında en yoğununun İzmir’de gerçekleştiği, bunun da Yıldırım’ın İzmir milletvekili olmasından kaynaklı olduğu belirtiliyor.

Kentte şimdiye dek AKP İzmir İl Başkanlığı binası ve ilçe başkanlıkları olmak üzere kentteki 30 köprü, 60 megalight (büyük ebatlı aydıtlatmalı reklam panosu), 100 bilboard ve 70 otobüs durağına üzerinde Binali Yıldırım’ın fotoğrafının bulunduğu ‘Yanındayız her zaman’ ve ‘İstanbul’un sana ihtiyacı var’ yazılı pankartlar ve afişler asıldı.

Pankartlarda oy kullanmak amacıyla İstanbul’a gidecek seçmene ulaşım imkanı sağlanması için hangi telefon numaralarını arayacaklarının bilgisi de verildi.

Yıldırım için Çanakkale’de benzer şekilde bir çalışmaya gidildi. Kentin Saat Kulesi Meydanı’na bakan bir binanın yan cephesine asılan pankartta “İstanbul’un sana ihtiyacı var. 23 Haziran’da İstanbul’da buluşalım. 23 Haziran’da İstanbul’da oy kullanacak hemşerilerimizin ulaşım ve bilgilendirmesi il başkanlığımız tarafından gerçekleştirilecektir” ifadeleri yer aldı.