Binali Yıldırım: Benim köklerim de Şanlıurfa’da

Memleketi Erzincan olduğu bilinen Binali Yıldırım, seçim çalışmaları için geldiği Urfa'da, "Evet, benim köklerim de Şanlıurfa’da. Size hemşerilerim diye hitap edebilirim" dedi.

Binali Yıldırım: Benim köklerim de Şanlıurfa’da

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Binali Yıldırım, 23 Haziran öncesi seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’ya geldi.

GAP Havalimanında AKP Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Ahmet Akay, İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, Halil Özcan, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanları tarafından karşılanan Yıldırım ilk olarak AKP Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti.

Daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçen Yıldırım’ı burada karşılayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Sizinle hemşeriliğimizin daim olduğunu, çok evvelden başladığını biliyoruz. Bu neden ata yurduna hoş geldiniz diyorum,

Yıldırım ise burada yaptığı konuşmasında söze “Evet, benim köklerim de Şanlıurfa’da. Size hemşerilerim diye hitap edebilirim” diye başladı.

“KÜÇÜK ŞANLIURFALILARIN ADAYIYIYM”

Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti:

“Burası büyük Şanlıurfa. Bir de küçük Şanlıurfa var. O da İstanbul’da. Ben de küçük Şanlıurfalıların adayıyım. İstanbul’da 130 bin hemşerimiz var. 130 bin hemşerimizin duasını ve desteğini bekliyorum. İstanbul’un bizlere ihtiyacı var. 23 Haziran’da inşallah İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin desteğinin bizlerle olduğuna yürekten inanıyorum. Bir kez daha mübarek Cuma günümüzü ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Şahsıma ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın da selamını size iletiyorum”