Bilal Erdoğan: İsrail Türkiye’den korkuyor, ‘İşin başında imam hatipli milliler var’ diye korkuyor

Bilal Erdoğan, "İsrail, bugün Türkiye’den korkuyor; çünkü ‘İşin başında imam hatipli milliler var’ diye korkuyor” dedi.

Bilal Erdoğan: İsrail Türkiye’den korkuyor, ‘İşin başında imam hatipli milliler var’ diye korkuyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, yine herhangi bir siyasi görevi ya da sıfatı bulunmaksızın konuşmacı olarak katıldığı programlardan birinde nutuk attı. Erdoğan, ‘İlim Yayma Cemiyeti’ isimli dinci kuruluşun Kayseri Kadir Has Spor Salonu’nda düzenlediği ‘Spor Şenliği’nde konuştu.

Şenliğe Bilal Erdoğan’la birlikte Vali Şehmus Günaydın,  AKP Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Etkinlikte konuşan Bilal Erdoğan, imam hatip övgüsü yapmak isterken “İsrail, bugün Türkiye’den korkuyor; çünkü ‘İşin başında imam hatipli milliler var’ diye korkuyor” dedi.

Bilal Erdoğan’ın konuşmasında o bölüm şöyle:

“Bir imam hatip lisesi mezunu başka bir imam hatip lisesinin kardeşidir. Dünyanın dört bir yanında Müslümanlar zulüm altında inliyorlar mı? İsrail her geçen gün Filistin’deki kardeşlerimiz üzerindeki baskısını artırıyor mu? Artırıyor; çünkü Müslümanlığını bölünmüş görüyor. İsrail, bugün Türkiye’den korkuyor; çünkü ‘İşin başında imam hatipli milliler var’ diye korkuyor. Recep Tayyip Erdoğan’ı neden seviyoruz? Çünkü hayatını Allah rızası için yaşayıp, anlamlandırdığı için seviyoruz. O zaman bize düşen nedir? Bize düşen, hayatlarımızı Allah rızası için anlamlandırmaktır. Kolay değil. Çok çalışmak, cesur olmak gerekiyor.”