Bilal Erdoğan: 31 Mart seçimleri tüm dünya için kritik önemde

Bilal Erdoğan Kasımpaşa'da katıldığı mitingde seçimlerin tüm dünya için kritik öneme sahip olduğunu söyleyerek ''Dünyadaki mazlumların umudu olan bir liderimiz varken çok değerli kardeşlerim, CHP'li kardeşlerim yazık değil mi? Liderimizin arkasında duralım.'' ifadelerine yer verdi.

Bilal Erdoğan: 31 Mart seçimleri tüm dünya için kritik önemde

Bilal Erdoğan Okmeydanı’ndan Kasımpaşa’ya yapılan bayrak yürüyüşüne katıldı.

Yürüyüşün ardından Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda düzenlenen mitingde, konuşan Bilal Erdoğan “15 Temmuz’da cesur, dirayetli bir liderimiz olduğu için, kendisi korkmadan İstanbul’a geldiği için bizler de sokağa çıktık. Biz de tankların, helikopterlerin, uçakların karşısına çıktık. Şanlı tarihimiz var. 18 Mart’ı kısa zaman önce geride bıraktık. Malazgirt, İstanbul’un fethi ve Kurtuluş Savaşı’yla tarih yazmış bir milletiz. 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız milletiyle, Devlet Bahçeli milletiyle sokağa çıktı. Cumhur İttifakı böyle ortaya çıktı.” sözlerine yer verdi.

Önümüzdeki yerel seçimlerin tüm dünya için de kritik bir öneme sahip olduğunu söyleyen Erdoğan “Dünyadaki mazlumların umudu olan, Filistin’in, Gazze’nin, Somali’nin, Yemen’in Myanmar’ın umudu olmuş bir liderimiz varken çok değerli kardeşlerim, CHP’li kardeşlerim yazık değil mi? Liderimizin arkasında duralım. En çok çalışan, en çok koşturan, en cesur, en dirayetli olan da o. O zaman 15 Temmuz ruhuyla buluşan Cumhur İttifakı’nı bizler seçimlerde sandıkları patlatarak getireceğiz.” dedi.