Beyoğlu'nda yangın: 4 kişi hayatını kaybetti

Beyoğlu'nda 5 katlı bir binada çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetti

Beyoğlu'nda yangın: 4 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Beyoğlu’nda 5 katlı bir binanın 2. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında 4 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise kurtarıldığı öğrenildi.

Yangın, bu sabah Beyoğlu Asmalımescit Mahallesi’nde Şehbender Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binanın 2. katında meydana geldi.

Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yanan binada mahsur kalanlardan 4 kişi yaşamını yitirdi. Yangından 1 kişinin ise sağ kurtarıldığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “7 genç kardeşimizin kaldığı bir dairede yangın çıkmış. Sebebini arkadaşlar araştırıyor, teknik rapor çıktıktan sonra belli olacak. Sobadan mı elektrik kontağından mı çıktığı anlaşılacak. 7 kişiden 4’ü vefat etti, 1 yaralımız var. 2 arkadaş kurtulmuş durumda. Başımız sağ olsun. İçi boş bir bina, film çekimleri için kullanılıyormuş zaman zaman” ifadelerini kullandı.

Beyoğlu Kaymakamı Demirelli ise hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı dileyerek, “Sabah saatlerinde sokakta çıkan yangında maalesef 4 vatandaşımızı kaybettik, 1 vatandaşımız hastanede tedavi altında. Durumu biraz kritik. 2 vatandaşımız sağ salim kurtulmuş durumda. Yangının çıkış sebebini itfaiyemiz araştırıyor” dedi.