Berat Albayrak: Şimdi de gıda terörüyle karşı karşıya kaldık

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, seçimlere ilişkin yaptığı açıklamasında ''31 Mart'a giderken, önümüzde bir buçuk aylık bir süre var. Bu süre içerisinde çok yoğun bir mücadele var. Sahayı görüyoruz. Kimler kimlerle iş tutuyor. Tüm terör örgütleri bir safta toplandı.'' sözlerine yer verdi.

Berat Albayrak: Şimdi de gıda terörüyle karşı karşıya kaldık

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, seçimlere ilişkin yaptığı açıklamasında ”31 Mart’a giderken, önümüzde bir buçuk aylık bir süre var. Bu süre içerisinde çok yoğun bir mücadele var. Sahayı görüyoruz. Kimler kimlerle iş tutuyor. Tüm terör örgütleri bir safta toplandı.” sözlerine yer verdi.

AKP İl Başkanlığı’nın Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlediği “İstanbul Sandık Başkanları Buluşması”nda konuşan Albayrak, şu ifadelere yer verdi:

“Şimdi 31 Mart’a gidiyoruz. 31 Mart’a giderken, önümüzde bir buçuk aylık bir süre var. Bu süre içerisinde çok yoğun bir mücadele var. Sahayı görüyoruz. Kimler kimlerle iş tutuyor. Tüm terör örgütleri bir safta toplandı. Üç benzemezler bir araya geldi. AK Parti Cumhur İttifakı’yla yerli ve milli bir duruşla mücadele veriyor. Bugün yaşananlara baktığımızda dün yaşananlara baktığımızda meseleyi çok rahat anlıyoruz. Dün güvenlik terörü neyse ekonomik terör neyse bugün bir gıda terörüyle karşı karşıya kaldık. Yaşadık değil mi? Cumhurbaşkanımızın talimatıyla artık yarından itibaren İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bunların kafasına yumruğu indireceğiz.”