'Be ahmak, neyin intikamı? Bunların beyni sulanmış'

Muhalefetin söylemlerini eleştiren Erdoğan, "Be ahmak, neyin intikamı? Neyin intikamı? Bunların beyni sulanmış. Neyin intikamını alıyorsun? 15 Temmuz’un intikamını alıyorsun. Şu lafa bak, kardeşlerim. Bu ifadeleri kullananlara yargıda gereken dersi vereceğiz" şeklinde konuştu.

'Be ahmak, neyin intikamı? Bunların beyni sulanmış'

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Elmadağ ilçesinde partisine oy toplama mitinginde konuştu.

Erdoğan, Ankara’da önce Haymana ilçesinde ardından ise partisinin Elmadağ mitingine katıldı.

Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin sadece belediye değil aynı zamanda beka seçimi olduğunu yineleyerek, “Şurada artık fazla kalmadı, pazar günü sandıklardayız aman ha sandıklara gitmeyi ihmal etmiyoruz. Eğer gitmeyenler varsa onları da alıp götürüyoruz. Hanım kardeşlerim, kaleyi içeriden siz fethedeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Muhalefetin söylemlerini eleştiren Erdoğan, “Be ahmak, neyin intikamı? Neyin intikamı? Bunların beyni sulanmış. Neyin intikamını alıyorsun? 15 Temmuz’un intikamını alıyorsun. Şu lafa bak, kardeşlerim. Bu ifadeleri kullananlara yargıda gereken dersi vereceğiz” şeklinde konuştu.

Partisinden istifa ederek adaylıktan çekilen Saadet Partisi’nin Elmadağ eski Belediye Başkan adayı Nuri Yurdakul’u da sahneye çağıran Erdoğan, “Şahit olduğu ilkesizlikler karşısında kendisi de bugün adaylıktan çekilerek 31 Mart seçimlerinde AK Parti’yi destekleme kararı almıştır. Ben bu tavrın Saadet Partisi’ne gönül vermiş tüm kardeşlerime, Elmadağ, diğer ilçelerimiz ve Türkiye genelinde örnek olmasını temenni ediyorum. Bununla birlikte Saadet Partisi’nden diğer illerde, ilçelerde öyle bir yanlış içine girmiş olanların da istifalarını vermek suretiyle aynı safta birleşmeye davet ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Çubuk ilçesinde de partililere seslendi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Derslik başına düşen öğrenci sayısını orta öğretimde 30’dan 22’ye düşürdük. Bizim referansımız bugüne kadar laf üretenlerden farklı olarak yaptığımız yatırımlardır. Geçtiğimiz yıl 45 bin kişinin ziyaret ettiği Karagöl’ü koruma altına aldık. Metro hattının proje çalışmalarını bu yıl tamamlıyoruz.”

“Seçimlerden sonra ülkemizin önünde yepyeni bir dönem açacağız. Bu yıl bitmeden ülkemizdeki herkes ekonomimizdeki olumlu gelişmelerin hayatına yansımalarını görecek. Etrafımız ülkemizin tökezlemesini bekleyenlerle dolu. Çiftçilerimizin yaşadıkları sıkıntıları yakından biliyorum. Türk ekonomisine yönelik saldırıdan en çok mağdur olan üreticiler.”

“Bir daha kur, faiz ve enflasyon şer üçgenine sıkıştırılmasına izin vermeyecek güçlü bir ekonomik yapı kurmakta kararlıyız. Mansur Yavaş gibi birisini getirdi Ankara’ya büyükşehir belediye başkan adayı yaptı. Mansur Yavaş’ın Kılıçdaroğlu’ndan bir farklı olabilir mi?”

“Biz inşa etmek için yola çıktık, onlar yıkmak için karşımıza çıktılar. Size bu topraklarda mama yok. Defolun Kürdistan’a gidin. Benim Kürt kardeşlerimin oyları kendi iradalerindedir, nereye isterlerse oraya kullanırlar.”