BBP: Kendi adaylarımızla sahada olacağız

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, "Büyük Birlik Partisi, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlıkları, meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliklerinde kendi aday ve amblemi ile sahada olacaktır." dedi.

BBP: Kendi adaylarımızla sahada olacağız

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, “Büyük Birlik Partisi, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlıkları, meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliklerinde kendi aday ve amblemi ile sahada olacaktır.” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, “Büyük Birlik Partisi, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlıkları, meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliklerinde kendi aday ve amblemi ile sahada olacaktır.” dedi.

Karabulut, Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin 29 Ocak’ta 26. kuruluş yılını kutlayacak Büyük Birlik Partisinin zafer ve şahlanış seçimi olacağını da ileri sürdü.

BBP’nin Cumhur İttifakı’nın içinde olduğunu beyan ettiğine dikkati çeken Karabulut, şunları söyledi:

“Önümüzdeki yerel seçimlerle alakalı tüm seçim çevrelerinde gerekli seçim hazırlıklarımızı büyük titizlikle yüksek motivasyonla sürdürüyoruz. Bu istikamette 7 bölgede, il, ilçe, gençlik ve kadın kuruluşlarımızla bölge toplantıları tertip ediyoruz. Büyük Birlik Partisi, 31 Mart 2019 seçimlerinde belediye başkanlıkları, meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliklerinde kendi aday ve amblemi ile sahada olacaktır. Tüm seçim bölgelerinde belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği adaylarımız hazırdır ve mutlaka göstereceğiz, listemizi vereceğiz ancak büyükşehirlerle ilgili bazı istisnalar olabilir. Bu da kaideyi bozmayacaktır.”